Udstilling og udlån af malerier til virksomheder

Oprettet d.

Udstilling og udlån af malerier til virksomheder

Jeg udstiller gerne mine malerier i jeres virksomhed.

Herunder finder du lidt praktisk info om udstilling og du er naturligvis meget velkommen til at kontakte mig via min webshop www.mesch-art.dk/kontakt , på telefon 71909802 eller på e-mail artbymesch@gmail.com


Hvis I har medarbejdere eller en kunstforening som har lyst til at komme forbi mit atelier, er I meget velkommen til at lave en aftale om et besøg hos mig i Ringsted.

Antal malerier:
Ca. 10 til 15 malerier i forskellige størrelser, tilpasset de aktuelle forhold.

Udstillingsperiode:
Max. 1 måned.

Levering/afhentning:
Transport af malerierne til og fra udstillingen sørger jeg for.

Praktisk info:
Alle malerier vil være monteret med ophængningssnor og er derved klar til ophængning. Jeg står gerne for ophængning af malerierne, og nedtagning når udstillingen er slut.
Vi kan aftale om I får en prisliste eller om der er priser på/under malerierne.

Forbehold:
Jeg forbeholder mig retten til at udskifte enkelte malerier under udstillingen. Dette vil dog kun ske såfremt et eller flere af malerierne måtte blive solgt til anden side i udstillingsperioden.

Forsikring:
Udstillingsstedet er ansvarlig for forsikring/erstatning for de udstillede malerier i udstillingsperioden, såfremt de skulle tage skade, brand, indbrud eller lign.

Køb:
Udstillingsstedet forpligtiger sig ikke til at købe mine malerier, men hvis stedet ønsker at købe malerier, kan jeg sørge for indramning, hvis dette ønskes. 

Bemærk:

Jeg udstiller kun i virksomheder der er beliggende i en afstand af max 100 km. fra Ringsted.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar